Daugavpils centrālo gājēju ielu grezno neparastais rotājums

Apmeklējot Daugavpili, tūristi pirmkārt aplūko vietējās ievērojamās vietas, kuru pilsētā ir daudz – Baznīckalns, Cietoksnis, Novadpētniecības un mākslas muzejs, Latgales zoodārzs utt. Daudzi mūsu pilsētas viesi labprāt pastaigājas pa centrālajām ielām, kuras šobrīd priecē ar puķēm un zaļumiem.

Gorod.lv redakcijā mūsu lasītājs ir atsūtījis ļoti interesantu fotogrāfiju – pašā Daugavpils centrā Rīgas ielā jau kādu laiku virs gājēju galvām karājas.... kedu pāris. Tās ir ļoti akurāti ievietotas uz plakātiem paredzētā izstiepuma. Turklāt, pēc pilsētnieka vārdiem, kedas tur atrodas diezgan ilgu laiku. Mūsu lasītājs interesējas – vai pilsētas vadībai ir zināms par to, ka, pastaigājoties pa Rīgas ielu, tūristi un pilsētas viesi redz arī kedu pāri? Kā tas varētu ietekmēt viņu viedokli par mūsu jauku pilsētu?

Pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis solīja nekavējoties tikt skaidrībā ar šo situāciju un pateicās pilsētniekiem par viņu vērīgumu.
Tāpēc, ja jūs vēl neesat redzējuši virs galvām karājušās kedas, steidzieties to izdarīt, jo pilsētas dienesti solīja nekavējoties tās noņemt.



Написать комментарий