Ceļu satiksmes negadījumi brīvdienās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

7.jūlijā Rēzeknes novadā, Ozolmuižas pagastā ceļu satiksmes negadījumā cietis kāds 1946.gadā dzimis vīrietis. Cietušais, vadot automašīnu VW, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Pēc negadījuma vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Policija skaidro notikušā iemeslus un apstākļus, portālu gorod.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde. 

8.jūlijā, slimnīcā ar miesas bojājumiem tika nogādāts 13 gadīgs pusaudzis, kurš iespējams cietis ceļu satiksmes negadījumā. Cietušo zēnu uz ielas Sakstagala pagastā pamanīja kāds garāmgājējs, bet netālu arī viņa deformēto velosipēdu. Policija pieļauj, ka viņš cietis ceļu satiksmes negadījuma rezultātā, taču precīzi traumu gūšanas apstākļi pagaidām nav zināmi. Policija turpina izmeklēšanu.

6.jūlijā Daugavpilī, Grodņas ielā notika vieglās automašīnas un motorollera sadursme. Abi transportlīdzekļi brauca vienā virzienā. 1993.gadā dzimušais automašīnas Mazda vadītājs necieta, savukārt 16 gadīgais motorollera vadītājs un 17 gadīga pasažiere sadursmes rezultātā guvuši dažas traumas.


Написать комментарий