O.Maļuhinam tika noteikts pēdējais termiņš, lai sakārtotu Šūņu ezera krastu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils dome ir izrādījusi lielu pretimnākšanu attiecībā uz mūsu pilsētas iedzīvotāju Oļegu Maļuhinu, kurš pagājušajā gadā pārraka Šūņu ezera krasta daļu, padarot to nederīgu peldēšanai. Pēc tam, kad tas kļuva zināms sabiedrībai, sportistam uzlika par pienākumu sakārtot krastu un izdarīt to līdz šī gada peldēšanas sezonas sākumam.

Taču, izrādījās, ka ne līdz 15.maijam, ne jūnijā visi darbi netika veikti. Kārtējās preses konferences gaitā 9.jūlijā Domes izpilddirektors Andrejs Kursītis pastāstīja, ka pirms 2 nedēļām O.Maļuhinam tika nosūtīta vēstule ar atgādinājumu par nepieciešamību sakārtot krastu.

Tika noteikts jauns darbu pabeigšanas termiņš – 13.jūlijs. Tika ļauts saprast, ka tas ir pēdējais termiņa pagarinājums – ja nepieciešamas darbības no O.Maļuhina puses netiks veiktas, pašvaldība veiks darbus par saviem līdzekļiem, bet rēķinu nosūtīs sportistam.

Kā arī pašvaldībā paziņoja, ka jūlijā tiks pabeigti pludmales iekārtošanas darbi, kas atrodas blakus nederīgai pludmalei un kuras iekārtošanas darbus ir organizējuši pašvaldība.


Написать комментарий