'Land Rover Defender' speciālā versijā 'X-Tech'

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" leģendārajam apvidus automobilim "Defender" izstrādājusi jaunu speciālo versiju "X-Tech", kas būs pieejama kā šī modeļa standarta riteņu garenbāzi, tā arī ar pagarināto riteņu garenbāzi.

"Land Rover Defender X-Tech" modifikācijā robustā apvidus automobiļa dizains padarīts stilīgāks. Šajā versijā ražotājs automobilim piedāvā vai nu sudraba ("Orkney Grey"), vai nu bronzas toņa ("Nara Bronze") virsbūves krāsojumu. Jumts, riteņu arkas, lukturu ietvari un 16 collu riteņu diski gan būs melnā krāsā ("Santorini Black").

"X-Tech" modifikācijas "Defender" salonā centrālā konsole būs virsbūves krāsā. Uz sēdekļu pagalvjiem un grīdas tepiķīšiem būs "Land Rover" logotips, bet sēdekļi pārvilkti ar ādu un sašūti ar kontrastējoša toņa diegu.

"Land Rover Defender X-Tech" standarta komplektācijā būs iekļauts gaisa kondicionētājs, ABS, elektroniskā vilkmes kontroles sistēma, centrālā atslēga, kā arī priekšējo sēdekļu un vējstikla apsilde. Tehniskā ziņā auto paliks bez izmaiņām – tas joprojām būs aprīkots ar 2,2-litru dīzeļdzinēju (122 ZS; 360 Nm) un sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Lielbritānijā speciālās modifikācijas automobilis maksās no 27 995 sterliņu mārciņām (24 664 lati).


Написать комментарий