Policija lūdz palīdzību

foto gorod.lv
foto gorod.lv

9.jūlijā Daugavpilī reģistrēti septiņi ceļu satiksmes negadījumi, divos no tiem cietuši divi cilvēki, portālu gorod.lv informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Viens satiksmes negadījums notika pēcpusdienā 18.novembra ielā, kur automašīnas Volvo vadītājs, izbraucot no pagalma, nepamanīja velosipēdisti, kā rezultātā notika sadursme. 1961.gadā dzimusī velosipēda vadītāja pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā. Savukārt pāris stundas vēlāk negadījums notika Sēlijas un Liginišķu ielu krustojumā, kur automašīnas Škoda vadītāja nepalaida pa galveno ceļu braucošo Audi. Pēc sadursmes Škodas pasažierei, 1986.gadā dzimušai sievietei, bija nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Policija vēlreiz lūdz atsaukties ceļu satiksmes negadījuma lieciniekus, kas notika 16.maijā ap 14:30 Daugavpilī, 18.novembra ielā un Ventspils ielu krustojumā, kur pelēkas krāsas automašīnas „Audi 100” vadītājs uzbrauca meitenei un no notikuma vietas aizbrauca. Lieciniekus lūdzam zvanīt 29797550, 65403302, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.


Написать комментарий