Daugavas festivāls

foto senseofteam.wordpress.com
foto senseofteam.wordpress.com

Krāslava – pilsēta Daugavas lokos. Tā ir vieta, kur Daugava savā dabīgajā tecējumā met skaistus, lielus lokus. Daugava ir Krāslavas lepnums un vizītkarte.

Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar Krāslavas novada domi aicina visus uz Daugavas festivālu, kas tiks organizēts pašā vasaras vidū , informē Krāslavas pašvaldības mājaslapa. 

14.jūlijā – Krāslavas pilsētas svētku ietvaros.

Šogad festivāls tiek organizēts Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas projekta Nr. LLB-1-098 "Tūrisma attīstības veicināšana Latgales-Utenas-Vitebskas pārrobežu reģionos" (BELLA DVINA 2) ietvaros.

Festivāla pirmajā rīkošanas reizē lielu atsaucību guva sporta aktivitātes. Arī šogad festivāla organizatori aicina būt aktīviem un piedalīties salu maratonā, piedzīvojumu trasītē un strītbola turnīrā. Sacensības notiks starptautiskā līmenī, jo Krāslavā ieradīsies ne vien Latvijas sportisti, bet arī sportisti no Baltkrievijas un Lietuvas. Makšķernieki aicināti piedalīties makšķernieku sacensībās.

Svētku gaisotni pilsētas laukumā uzstāsies Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas kolektīvi. Tiks organizēts amatnieku tirdziņš, bet pašus mazākos priecēs piepūšamās atrakcijas. Svētku izskaņā – zaļumballe!


Написать комментарий