Par zādzībām no automašīnām policija aiztur divas personas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jūnija beigās Kriminālpolicijas darbinieki aizturējuši divus vīriešus, 1971. un 1992.gadā dzimušus, kuri vairāku mēnešu garumā nodarbojās ar zādzībām no automašīnām Daugavpils un Krāslavas novadu teritorijā, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Aizturēšanas laikā pie viena no vīriešiem atrastas un atsavinātas dažāda veida psihotropās vielas.

Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja lietvedībā izmeklēšanas stadijā atrodas 31 kriminālprocess un šo kriminālprocesu izmeklēšanas gaitā iegūtie pierādījumi dod pamatu uzskatīt, ka šos noziegumus ir izdarījušas aizturētās personas. Kriminālprocesi uzsākti pēc vairākiem Krimināllikuma pantiem – par zādzībām ar iekļūšanu (175.pants 3.daļa), par svešas mantas tīšu bojāšanu (185.pants 1.daļa) un par psihotropo vielu neatļautu glabāšanu personu grupā (253.panta 2.daļa).
Izmeklēšana turpinās un policija pārbauda minētās personas saistībā ar citiem līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem. 1971.gadā dzimušajam vīrietim tiesa piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu.

Policija lūdz atsaukties apzagto automašīnu īpašniekus!

Šo noziegumu izmeklēšanas gaitā ir atrastas daudzas no automašīnām nozagtas mantas, tāpēc policija lūdz iedzīvotājus, kuru automašīnas tika apzagtas laika periodā no šā gada janvāra līdz jūnija mēneša beigām, zvanīt pa tālr. 26558076. Iespējams, ka atrasto mantu vidū jūs varēsiet atpazīt savas, no automašīnas nozagtas, mantas.
Policija pieļauj, ka pārsvarā zādzības no automašīnām notika Daugavpilī un Krāslavā, tāpēc lūgums šo pilsētu iedzīvotājiem pievērst īpašu uzmanību augstāk minētai informācijai.


Написать комментарий