Centrālajā parkā tiek ierīkoti jauni objekti – nākamā būs vasaras estrāde 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daļa pilsētnieku jau ir pamanījusi jaunu konstrukciju, kas šovasar tika ierīkota pie Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļas. Nez kāpēc Dzimtsarakstu nodaļa nolēma neizmantot plašsaziņas līdzekļus, lai pastāstītu par to, ka pašlaik pēc laulības noslēgšanas ceremonijas jaunlaulātie var fotografēties uz soliņa pie simboliskajiem vārtiem.

Kārtējā preses konferencē plašsaziņas līdzekļu pārstāvji paši pajautāja pilsētas vadībai, kas tas ir par objektu Centrālajā parkā, pie Dzimtsarakstu nodaļas, un kāpēc tas ir nomainījis skulptūru, kas uzvarēja pagājušā gada ideju konkursā.

Mērs Žanna Kulakova pastāstīja, ka soliņu un vārtus ierīkoja pati Dzimtsarakstu nodaļa, jo pašvaldība ir nolēmusi labiekārtot Centrālo parku. Pilsētas svētkos notika svinīgā Soliņu alejas atklāšana parkā, tagad tika iekārtoti vārti.

Mērs paziņoja, ka šobrīd tiek izskatīta iespēja ierīkot parkā vasaras estrādi, tas ir saistīts ar to, ka daudzi pilsētnieki ar nostalģiju atceras to laiku, kad vasaras estrāde atradās Dubrovina parkā. Mūsu pilsētā ir daudz radošu kolektīvu, kuri labprāt uzstātos, tāpēc būtu labi vismaz vienu reizi vasaras estrādē nedēļā organizēt interesantus pasākumus, uzskata mērs.

Ž. Kulakova paziņoja, ka parkā varētu tikt iekārtota arī Jaunlaulāto aleja. Attiecībā uz skulptūru „Mezgls”, kura uzvarēja konkursā, pašlaik notiek pārrunas ar sponsoriem, kuri ir gatavi līdzfinansēt diezgan dārgās ievērojamās vietas iekārtošanu.



Написать комментарий

объясните зачем прводили конкурс на лучший объект возле Загса если работы победителей не стали воплощать, а установили это позорище!!!!!!!!!!!!!!

Diez ko labi neizskatās...

Написать комментарий