Tiks izveidots jauns fotoalbums par Daugavpili

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, Magdeburgas Centrālajā bibliotēkā (Vācija) tika atklāta Daugavpils fotogrāfu izstāde. 37 mūsu fotogrāfu darbus ik dienu apskata aptuveni tūkstotis cilvēku. Pēc darbu atgriešanās Daugavpilī pašvaldība plāno tos izstādīt citās pilsētās, ar kurām sadarbojas Daugavpils.

Minētā izstāde tika rīkota pateicoties Daugavpils domes sadarbībai ar Magdeburgas administrāciju un, protams, ar vietējiem fotogrāfiem un tautas fotostudiju “Ezerzeme – F”. Vicemērs Līvija Jankovska portālam Gorod.lv paziņoja, ka par turpmākā kopīgā darba rezultātu varētu kļūt jauns fotoalbums par Daugavpili, kurš tiks izmantots kā prezentācijas materiāls.

L.Jankovska paziņoja, suvenīrgrāmata ar fotogrāfijām, kuru pašlaik dāvina pilsētas viesiem, tiek izmantota vairāk nekā 5 gadus, tāpēc tika nolemts izveidot jaunu albumu. Taču tas nenozīmē, ka albums atspoguļos tikai pilsētas notikumus. Pēc vicemēra vārdiem, topošais prezentācijas materiāls būs tematisks, ar dziļu jēgu un netiks piesaistīts kādam noteiktam laikam un personām.

Darba grupa jau ir aplūkojusi daudzas fotogrāfijas un izstrādā albuma saturisku koncepciju. Iespējams, pašvaldība pasūtīs atsevišķu tematiku papildus fotogrāfijas.


Написать комментарий