Aicinām uz trešo Ratiņu parādi!

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

4. augustā plkst. 11.00 pa Raiņa ielu līdz Rēzeknes Sporta pārvaldes stadionam jau trešo reizi notiks Ratiņu parāde, kas jau ir kļuvusi tradicionāla. Parādi organizē biedrība „Rēzeknes Māmiņu klubs” sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi, informē Rēzeknes pašvaldības mājaslapa.

Jau divus gadus krāšņais gājiens ar izrotātiem ratiņiem un interesantiem mazuļu apģērbiem dāvā krāšņus un pozitīvus iespaidus gan pilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem, kā arī pašiem dalībniekiem.

Šajā gadā piedalīties tiek aicināti visi vecāki un viņu mazuļi. Galvenais noteikums dalībniekiem – spilgti un ar iztēli izrotāts jebkurš bērnu braucamais transports. Tie var būt gan bērnu ratiņi, gan leļļu ratiņi, gan arī velosipēds vai bērnu mašīna.

Parādes dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 10.00 Kultūras un atpūtas parkā, bet plkst. 11.00 svētku gājiens dosies pa Raiņa ielu līdz Sporta pārvaldes stadionam (18.novembra ielā 39), kur norisināsies dalībnieku skate, izklaidējošā programma un Ratiņu parādes uzvarētāju apbalvošana.

Radošākie dalībnieki saņems vērtīgas balvas no A/S „Swedbank” – atpūtu visai ģimenei „Līvu akvaparkā”, kā arī īpašu balvu no mēbeļu ražošanas firmas „Kvadrāts”, balva no bērnu kafejnīcas „Pigasus” – dāvanu karte uz kafejnīcu visai ģimenei, dāvanu karte no bērnu preču veikala „Princese”, dāvanu kartes no „Riča rotaļplacis” Kultūras un atpūtas parkā, kā arī balvas no Rīgas Māmiņu kluba. Turklāt dalībniekus gaida daudzi pārsteigumi no Māmiņu kluba, biedrības «Par stipru ģimeni», CIDO un „Latgales ziedi”. Bez dāvanām nepaliks neviens!

Lai piedalītos parādē, līdz 1. augustam jānosūta pieteikums uz e-pasta adresi: konkurspr@inbox.lv vai pa tālruni 28375137. Pieteikumā jānorāda: vecāku vārds, uzvārds, bērna vārds, uzvārds, kontakttālrunis, kā arī transportlīdzekļa tēls un īss apraksts.


Написать комментарий