Pieņemts galīgais lēmums par divu Daugavpils vidusskolu direktoru atbrīvošanu no amata

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien Daugavpils domes kārtējās sēdes laikā tika pieņemts galīgais lēmums sakarā ar aiziešanu pensijā atbrīvot no ieņemamā amata 9.vidusskolas un 15.vidusskolas direktorus Silviju Birjulinu un Joselu Dunavecki.

S.Birjulina amatu atstās no 31.jūlija, vienošanās par darba attiecību pārtraukšanu tika parakstīta 15.maijā. J.Dunaveckis direktora krēslu pametīs no 13.augusta, vienošanās par šī fakta apliecinājumu viņš ir parakstījis 13.jūnijā.

Veltot 26 gadus pedagoģiskajai praksei dzimtajā 9.vidusskolā un izaudzinot vairākas skolēnu paaudzes, Birjulinas kundze uz viesiem laikiem atstās mācību iestādi. Atšķirībā no savas kolēģes Josels Dunaveckis pēc aiziešanas no 15.vidusskolas direktora amata – vidusskolā viņš ir nostrādājis vairāk nekā 30 gadus, 15 no tiem bijis skolas direktors – plāno palikt dzimtajā skolā kā fizikas skolotājs un direktora vietnieks saimnieciskajā darbā.

Deputāti pieņēma lēmumu vienbalsīgi. Vicemērs Vitālijs Azarevičs pirms kāda laika bija ziņojis, ka pēc lēmuma pieņemšanas par direktoru atbrīvošanu no amata sāksies jaunu direktoru atlases procedūra.


Написать комментарий