Tiek noformēti 18.Novembra ielas rekonstrukcijas sākšanai nepieciešamie dokumenti 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, jūnija beigās Daugavpils pilsētas dome un SIA „Binders” parakstīja līgumu par tranzītielas A13 rekonstrukciju Eiropas reģionālās attīstības fonda projekta ietvaros.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka šobrīd tiek sagatavoti visi nepieciešamie dokumenti, lai varētu sākt darbus. Kā arī šobrīd tiek risinātas dažas nianses, tai skaitā jautājums par to, vai šogad tiks uzsākti darbi gaisa tiltā vai labāk tos atlikt uz nākamo gadu, lai ziemā tur nevajadzētu slēgt satiksmi.

Darbuzņēmējs vēl nav saņēmis atļauju būvniecības darbiem, taču tas ir parastais process, par normālu atļaujas saņemšanas termiņu tiek uzskatīts 1,5 mēneša termiņš, apliecināja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, piebilstot, ka projekti pilsētai ir ļoti būtiski, tāpēc Būvniecības departamentam rūpīgi jāizstrādā visa dokumentācija.

Tiklīdz firma saņems visus nepieciešamus dokumentus, tiks publiski paziņots par darbu sākumu un tiks uzsākta ilgi gaidītā rekonstrukcija.

Atgādināsim, ka rekonstrukcijas ietvaros tiek plānots rekonstruēt 18.Novembra ielu; iekārtot rotācijas apli pirms iebraukšanas uz Vienības tilta, rekonstruēt Vienības tilta, Daugavas un Imantas ielu krustojumu; rekonstruēt Vienības tilta balstus; rekonstruēt tiltu pāri Lauceses upei; rekonstruēt Lielo ielu.

Veicot tranzītielas A13 renovācijas un rekonstrukcijas darbus, tiks veikts liels ieguldījums pilsētas attīstībā. Tiks uzlabota satiksmes drošība, līdz ar to samazināsies CSN skaits, tiks mazāk piesārņots gaiss, samazināsies trokšņa līmenis, kā arī tiks nodrošināta vide personām ar funkcionālajiem traucējumiem.


Написать комментарий

Ta arī nav skaidrs, kad īsti darbi tiks sākti?!