ASV policists draudējis nogalināt prezidenta sievu

foto arkansasnews.com
foto arkansasnews.com

ASV sākta izmeklēšana pret Vašingtonas policijas pārvaldes darbinieku, kurš izteicies, ka nogalinās prezidenta Baraka Obamas sievu Mišelu, ceturtdien vēstīts laikraksta "The Washington Post" interneta vietnē.

Aizdomās turētais likuma sargs uz laiku atstādināts no sava amata, bet nav aizturēts un dara administratīvu darbu, laikraksts uzzināja policijas pārvaldē. Policists ir viens no motociklistiem, kuri nodrošina goda eskortu Baltajam namam un augstiem galvaspilsētas viesiem.

Saskaņā ar laikraksta rīcībā esošo informāciju, trešdien aizdomās turētais kolēģu vidū, kad tie apsprieduši kādus draudus prezidentam Barakam Obamam un viņa ģimenei, it kā paziņojis, ka nošaus pirmo lēdiju. Turklāt viņš kolēģiem mobilajā telefonā esot parādījis šaujamieroča fotogrāfiju, ar kuru plānots izdarīt noziegumu. Teikto dzirdējis kāds cits garāmejošs policists, kurš par to ziņojis vadībai.

Tiek izmeklēta informācija par to, ka motociklists izteicis nepiemērotus komentārus, laikrakstam “The Washington Post” paskaidroja Vašingtonas policijas oficiālā pārstāve Gvendolīna Krampa.

Incidenta izmeklēšanā iesaistīšanā iesaistījies ASV Slepenais dienests, kurš atbild arī par valsts pirmo personu drošību, apstiprināja dienesta oficiālais pārstāvis Edvins Donovans.


Написать комментарий