Verpakovska un Ivanova pārstāvētā 'Baku' komanda izstājas no UEFA Eiropas līgas turnīra

foto fcbaku.com
foto fcbaku.com

Zaudējumu UEFA Eiropas līgas pirmās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē ceturtdien piedzīvoja Latvijas izlases futbolistu Māra Verpakovska un Denisa Ivanova pārstāvētā Azerbaidžānas komanda "Baku", kas izbraukumā ar rezultātu 0:2 (0:1) piekāpās Slovēnijas klubam "Mura".

Abu komandu pirmais mačs noslēdzās bezvārtu neizšķirti 0:0, līdz ar to divu spēļu summā "Baku" futbolisti cieta neveiksmi ar 0:2.

Atbildes mačā Ivanovs nospēlēja visas 90 minūtes, bet Verpakovskis laukumā devās 72.minūtē, kad "Baku" komanda vēl zaudēja ar 0:1. Tāpat cīņas 59.minūtē Ivanovs izcēlās ar nopelnītu brīdinājumu.

Ar mainīgām sekmēm atbildes spēles ceturtdien aizvadīja vēl divas Latvijas futbolistu pārstāvētas ārzemju komandas.

Lietuvas klubs "Šiauliai", ko pārstāv Latvijas sportisti Intars Kirhners un Igors Kozlovs, savā laukumā ar 2:1 (1:0) pieveica Igaunijas komandu Tallinas "Levadia".

Mača 80.minūtē Kozlovs guva vārtus, nodrošinot savam klubam uzvaru šajā spēlē.

Gan Kozlovs, gan Kirhners nospēlēja visas 90 minūtes.

Abu komandu pirmajā mačā Tallinā mājinieki uzvarēja ar rezultātu 1:0, līdz ar to divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 2:2. Pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem, otrajā kvalifikācijas kārtā iekļuva "Levadia" futbolisti.

Tikmēr zaudējumu arī atbildes spēlē piedzīvoja Latvijas futbolistu Alekseja Kuplova-Oginska, Dmitrija Medecka, Aleksandra Abramenko un Dmitrija Borisova pārstāvētā Igaunijas vienība Narvas "Trans", kas ar 0:2 (0:1) izbraukumā piekāpās Azerbaidžānas klubam Baku "Inter".

Šajā cīņā Medeckis, Abramenko un Kuplovs-Oginskis nospēlēja visas 90 minūtes, bet Borisovs laukumā devās 57.minūtē.

Šo komandu pirmajā mačā "Trans" zaudēja savā laukumā ar 0:5, līdz ar to divu spēļu summā "Inter" bija pārāka ar 7:0.

Jau vēstīts, ka turnīra trešās kvalifikācijas kārtas uzvarētāji iekļūs "play-off" kārtā, kuras spēcīgākās vienības nodrošinās sev vietu Eiropas līgas grupu turnīrā.


Написать комментарий