Uz Būvvaldes vadītāja amatu pretendē 5 cilvēki

foto gorod.lv
foto gorod.lv

26.jūnijā Daugavpils dome izsludināja konkursu par Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta Būvvaldes vadītāja vakanto amatu. Atgādināsim, ka Būvvaldes vadītājs Valērijs Ļaksa no 10.jūlija atstāja savu vietu sakarā ar jaunu darbavietu.

Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd ir saņemti 5 pretendentu pieteikumi, kuri vēlētos ieņemt Būvvaldes vadītāja vietu. Ar trim no viņiem izpilddirektors jau ir ticies darba intervijās, taču lēmums par jauna darbinieka izvēli pagaidām nav pieņemts.

A.Kursītis paziņoja, ka konkurss turpināsies līdz mēneša beigām, jo vasaras laikā daudzi atrodas atvaļinājumos un tāpēc viņiem nav iespējas piedāvāt savu kandidatūru. Galīgais lēmumus par pretendenta pieņemšanu darbā tiks pieņemts pēc tam, kad kandidatūru atbalstīs pašvaldības priekšsēdētāja un viņa vietnieks.

Šobrīd Būvvaldes vadītāja pienākumi tika sadalīti un tos pilda Māris Bernāns un Juzefa Isakova.

Atgādināsim, ka, saskaņā ar konkursa noteikumiem, potenciālajam Būvvaldes vadītāja amata pretendentam ir jābūt ar augstāko profesionālo izglītību, jāpārvalda valsts valoda augstākajā pakāpē, vēlamas citu valodu zināšanas, kā arī jābūt vispusīgām zināšanām, kas nodrošina kvalitatīvu un profesionālu pienākumu izpildi.


Написать комментарий