Diskutēja par SIA „Olimpiskais centrs Rēzekne” būvniecību

foto rezekne.lv
foto rezekne.lv

Šodien, 24.jūlijā Rēzeknes pilsētas domes Būvvaldē norisinājās SIA „Olimpiskais centrs Rēzeknē” prezentācijas pasākums, kura ietvaros katram interesentam bija iespēja iepazīties ar vizuāliem materiāliem, izteikt savas idejas un ierosinājumus, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Neskatoties uz to, ka aktivitāte no iedzīvotāju puses nebija liela, tomēr, prezentācijas laikā izskanēja vairākas idejas un viedokļi. Tika ierosināts jautājums par futbola laukuma izbūvi un futbola attīstību Rēzeknē. Plašu diskusiju izraisīja arī jautājums par to, kuram sporta veidam ir jāpievērš lielāka uzmanība un kā pašvaldība var sekmēt vieglatlētikas attīstību. Speciālisti un iedzīvotāji runāja arī par Olimpiskā centra pievilcību investoru un sponsoru acīs, un iespējas, kā ar jaunā centra palīdzību veicināt tūristu pieplūdi uz Rēzekni.

Publiskā apspriešana turpināsies līdz 13.augustam. Savus priekšlikumus un atsauksmes iedzīvotāji varēs izteikt Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā, Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93, 124.kabinetā, 1.stāvā, vai piezvanot pa tālruni 646 07609.


Написать комментарий