Tiek plānots rekonstruēt kapliču Daugavpils Komunālajos kapos

foto gorod.lv
foto gorod.lv

17.jūlijā Daugavpils pilsētas dome izsludināja konkursu par kapličas 18.Novembra ielā 214, Daugavpilī, rekonstrukcijas tehniska projekta izstrādi. Pretendentu pieteikumi tiek pieņemti līdz 30.jūlijam.

Sagatavošanas dokumentācija ļaus pašvaldībai nākotnē piedalīties projektu konkursos, lai piesaistītu finansējumu kapličas tehniskā stāvokļa uzlabošanas darbiem. Šo darbu nepieciešamība radusies jau sen, un šobrīd šis jautājums tiek risināts.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs pastāstīja, ka ar finansējuma piesaistīšanas palīdzību tiek plānots veikt ēkas energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumus, nomainīt apkures un ventilācijas sistēmas, rekonstruēt atsevišķu telpu atdzesēšanas sistēmu, nomainīt jumta segumu utt.

Kā arī tuvākajā nākotnē tiek plānots atrisināt stāvvietas jautājumu, paredzot vietu arī trotuāram, kas vestu uz kapliču. Šobrīd ceļš, kas ved uz ēku, neparedz gājēju celiņu un cilvēki staigā pa braucamo daļu. Eiroprojekta ietvaros tiek plānots mainīt šo nepareizo kustības organizāciju.


Написать комментарий