620 Daugavpils skolēni ir atpūtušies Jaunatnes departamenta organizētajās nometnēs

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šovasar pilsētas dome tradicionāli organizēja Daugavpils skolēniem domātās 18 atpūtas nometnes. Jaunatnes departamenta vecākā jaunatnes lietu speciāliste Irēna Ivanova ziņo, ka bērnu nometnēs ir atpūtušies 620 bērni.

Aprīlī bija sākusies ceļazīmju nometnēs rezervācija, ceļazīmju izpirkšana notika pirms nometnes sākuma. Šobrīd notiek ceļazīmju izpirkšana nometnēs, kas darbosies augustā. Pavasarī nometnēs pierakstīja visus interesentus, lai līdz nākamajam gadam sagatavotu statistiku par to, cik daudz bērnu tomēr neiekļuva nometnēs. Pamatojoties uz iegūtiem datiem, tiks plānotas nākamā gada nometnes.

I.Ivanova portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd rindā atrodas 30 cilvēki, kas vēlētos apmeklēt nometnes. Taču prakse liecina, ka visas reģistrētas ceļazīmes netiek izpirktas, tāpēc daļai bērnu, kas atrodas rindā, ir iespēja piedalīties nometnēs augustā.

Pēc departamenta speciālistes vārdiem, vispopulārākās ir tematiskās nometnes, piemēram, teātra nometne, parastās 6-7 gadu veciem bērniem domātās atpūtas nometnes nav tik pieprasītas.

Jaunatnes departaments plāno turpināt bērnu nometņu organizēšanu arī nākamgad.


Написать комментарий