Šodien Latgales reģiona policisti atskaitījās par pirmā pusgada darba rezultātiem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 26.jūlijā, Valsts policijas Latgales reģionālajā pārvaldē notika kārtējā atskaišu sapulce par šī gada pirmā pusgada darba rezultātiem. Notika arī Latgales policistu tikšanās ar Valsts policijas administrācijas pārstāvjiem, ar kuriem tika apspriesti struktūras centralizācijas aktuālie jautājumi.

Atskaišu sapulces gaitā Latgales reģionālās pārvaldes vadītājs Juris Pastars paziņoja visiem klātesošajiem, ka, neskatoties uz noziegumu skaita palielināšanos reģionā vidēji par 10%, noziegumu atklāšanas procents ir diezgan ievērojams. Daudzos iecirkņos likumpārkāpumu skaits ir samazinājies. Tiesa, Daugavpilī smago noziegumu skaits salīdzinājumā ar pagājušā gada analoģisku laiku posmu ir pieaudzis.

Pēc Latgales reģionālās pārvaldes vadītāja vārdiem, policijas darbinieku darba pamatvirziens joprojām ir noziedzīgo nodarījumu novēršana. Arī šogad ir vērojams uzsākto kriminālprocesu skaita samazinājums, Kriminālpolicijas birojs kopumā ir reģistrējis vairāk nekā 90 epizodes. Tas savukārt liecina par policistu profesionalitāti un labu darba kvalitāti.

Tradicionāli labi rezultāti tika sasniegti smago un sevišķi smago noziegumu atklāšanā. Labus rādītājus mūsu policisti ir sasnieguši arī cīņā ar kontrabandu un narkotisko vielu izplatīšanu. Var secināt, ka kopumā ar policistu darbu pusgada laikā administrācija ir apmierināta.



Написать комментарий