Avārijās Latvijā cietuši vairāki motociklisti

foto ru.tsn.ua
foto ru.tsn.ua

Vakar Latvijā reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši vairāki motociklisti, informē Valsts policijā.

Vakar Rīgā, Lutriņu ielā, saskrējās vieglā automašīna "BMW" un motocikls "Suzuki", kura 1988.gadā dzimušais vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Talsu novada Lubezerē kāds 1961.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Honda" ceļa līkumā iebraucis pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo traktoru "MTZ 82". Motociklists, kuram nav bijušas vadītāja tiesības, nogādāts slimnīcā.

Kā ziņots, vakar Dunikas pagastā, uz autoceļa Grobiņa-Rucava sadūrās pasažieru mikroautobuss un vieglā automašīna, kā rezultātā viens cilvēks gāja bojā, bet vēl pieci guva dažādas traumas.

Mikroautobuss "Mercedes Benz Sprinter" braucis pa galveno ceļu, kad pagriezienā uz Sikšņiem automašīnas "Opel" vadītājs neņēma vērā zīmes "Dodiet ceļu!" prasības, izraisot sadursmi, kuras rezultātā mirkoautobuss apgāzās.

Negadījumā bojā gāja 1983.gadā dzimušais mikroautobusa vadītājs, kurš savā transportlīdzeklī bija viens. Savukārt vieglās automašīnas vadītājs un četri pasažieri guvuši dažādas traumas. Pēc pirmās palīdzības saņemšanas visi pieci turpinās ārstēšanos mājas apstākļos. Par notikušo policija ierosinājusi kriminālprocesu.

Vakar Vecpiebalgas novada Taurenē automašīna "Nissan" uzbraukusi 2005.gadā dzimušai meitenei, kura izskrējusi uz ceļa braucamās daļas. Meitene nogādāta slimnīcā. Savukārt uz Vidzemes šosejas Vangažos avarējusi automašīna "Mercedes Benz", kas nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 23 cilvēki, visvairāk - septiņi un seši - attiecīgi Rīgas apkārtnē un Kurzemē.


Написать комментарий