Mrs. Globe Latviju pārstāvēs Liene Skulme

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Ar vērienīgu ballīti savu darbību uzsākusi jauna skaistumkonkursu rīkošanas aģentūra Mrs. Latvija, kuras vadītājas ir sabiedrības dāmas Elita Drāke un Liene Skulme.

Šķiet, nu jau vairs neviens pasākums nav iedomājams bez tandēma Elita Drāke – Liene Skulme: abas ir studijas SkuDra līdzīpašnieces, bet nu dibinājušas arī aģentūru Mrs. Latvija, kas darbosies sieviešu skaistumkonkursu, festivālu un bērnu konkursu organizēšanā. Interesanti, ka Mrs. Latvija viens no pirmajiem darbiem bijis nosūtīt kādu precēto sievieti uz prestižo Mrs. Globe (tas augusta vidū risināsies Kalifornijā), un aģentūras dāmas tālos meklējumos nav ieslīgušas, tam izvirzot... Lieni Skulmi. E. Drāke taisnojās, ka šoreiz tiešām uzņēmusies risku uz savu galvu un konkursam deleģējusi savu partneri, kura pērn godam pārstāvēja Latviju konkursā Mrs. Universe, bet nākamgad gan tikšot rīkota atlase. Jāatgādina, ka Mrs. Globe 1998. gadā uzvarēja un pasaulē skaistākās precētās sievietes titulu ieguva Ieva Bondare.

Lienei Skulmei ir augstākā profesionālā izglītība reklāmas dizainā un bakalaura grāds datordizainā, bet šobrīd tiek turpinātas studijas maģistrantūrā Dizaina nodaļā. «Es kā māksliniece bieži strādāju privāti – veidoju banerus, logotipus, firmas stilu – visu, ko vien vajag! Man tagad priekšā izstādes stenda veidošana. Esmu ļoti radoša dvēsele!» VZ klāstīja Liene. «Pēc profesijas esmu māksliniece, vairāk pēdējā laikā nodarbojos ar datordizainu, bet mans hobijs ir gleznošana. Esmu gleznojusi pie dažādiem meistariem Latvijas Mākslas akadēmijā. Man ir ļoti paveicies – esmu ieprecējusies Skulmēs, līdz ar to esmu ļoti tuvu mākslai un esmu laimīga par to.» Lienes vīrs ir mākslinieka Jurģa Skulmes mazdēls, savukārt Jurģis Skulme un slavenā Džemma Skulme ir brālēns un māsīca.

Taču – pats galvenais – Lienei ir trīs burvīgas meitas. Esterei vēl ir tikai gadiņš, Justīnei ir pieci, bet Sabīnei – deviņi gadi. Kā ir audzināt trīs meitas? «Ļoti labi, man ir lielisks vīrs! Starp citu, viņam taču vēl trakāk – man ir tikai trīs, bet viņam mājās ir pat četras sievietes! Bet viņš lieliski tiek galā,» jokoja Liene.


Написать комментарий