Rīgā notiks ASV grupas “Korn” koncerts

foto blabbermouth.net
foto blabbermouth.net

31.augustā - hallē "Arēna Rīga" uz skatuves kāps ASV grupa Korn, lai sniegtu grandiozu koncertu. Tā būs grupas vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs.

Augustā Korn viesosies vairākos lielos mūzikas festivālos Vācijā, Čehijā, Austrijā un citur, kā arī koncertēs Polijā, Krievijā un Ukrainā, noslēdzot vasaras turneju ar iespaidīgu koncertu Rīgā.

Korn vokālists Džonatans Deiviss interneta vietnei Billboard.com nesen atklājis, ka grupa gatavojas ierakstīt jaunu albumu.

Gaidāmais ieraksts neturpināšot 2011.gada albumā aizsākto, un visticamāk tā skanējums nebūs tik elektronisks kā iepriekš.

"Mūsu moto ir vienmēr attīstīties," stāsta Deiviss. "Jaunajā albumā noteikti būs arī neliela elektroniskās mūzikas ietekme, taču nedomāju, ka tas būs līdzīgs iepriekšējam. Tagad izmēģināsim ko jaunu, mēs tā vienmēr darām."

Grupas pēdējā albumā ar nosaukumu "The Path of Totality" Korn sadarbojušies ar tādiem aktuāliem elektroniskās mūzikas producentiem kā Skrillex, 12th Planet, Kill the Noise, Excision, Flinch un citiem, kas izsaucis krietnu rezonansi grupas fanos.

"The Path of Totality" turnejas koncertā Rīgā izskanēs daudz jauna muzikālā materiāla, tomēr uzticīgākajiem Korn faniem par prieku tiks spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem, ieskaitot tādus grāvējus kā "Freak On A Leash", "Falling Away from Me", "Shoots and Ladders", "Got the Life", "Blind", un citas.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий