Konfliktā sašautas vairākas personas 2

foto airsoftbattlezone.com
foto airsoftbattlezone.com

28.jūlija vēlā vakarā Daugavpilī, Čiekuru ielā 1971.gadā dzimušajam vīrietim, pastaigājoties pa ielu, izcēlās konflikts ar kādu vīriešu kompāniju, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Konflikta rezultātā minētais vīrietis pielietoja gāzes pistoli, kas bija pielādēta ar traumatiskām patronām. Šaudīšanas rezultātā 3 vīrieši no kompānijas guva dažādas šautas brūces un traumas. Visi, ieskaitot šāvēju, nogādāti slimnīcā. Uzsākts kriminālprocess par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu pēc Krimināllikuma 125.panta 1.daļas. 1971.gadā dzimušais vīrietis, uzsāktajā kriminālprocesā ir atzīts par aizdomās turamo un savu vainu atzīst.


Написать комментарий

traumatiskās patronas un pārtaisīti ieroči , kaut ar likumu ir aizliegti , tiek brīvi tirgoti portālā www.ss.lv , tos var nopirkt zvanot pa sekojošiem tel. 29259684, 27725688 ( telefoni ņemti no portāla sludinājumiem ) Kāpēc uz šo nelikumīgo tirdzniecību portālā www.ss.lv nereaģē pilicija un nenorāda portālam , ka traumatiskie ieroči un gumijas lodes saska'ņa ar ieroču un speciālo līdzekļu aprites likuma 9. pantu ir aizliegti!!???

atvainojiet vienā telefonā kļūda - tel. 29259684 !!!vietā -pareizais tel . ir 29259584 , kur tirgo gumijas lodes un traumatiskos ieročus-brīvi , bez ierobežojuma . skat. www.ss.lv (gāzes revolveri)

Написать комментарий