'Lexus' oficiāli prezentējis jauno limuzīnu 'LS'

publicitātes foto
publicitātes foto

"Lexus" publicējis oficiālo informāciju un attēlus ar jaunās paaudzes "LS" modeli. Lai arī luksusa sedans ieguvis jaunu virsbūves dizainu, patiesībā tas izstrādāts uz modernizētas līdzšinējā modeļa platformas ar atjauninātiem motoriem.

Salīdzinājumā ar priekšteci jaunajam "Lexus LS" ir stingrāka virsbūve, citāda regulējuma balstiekārta un stūres sistēma, kā arī spēcīgākas bremzes. Ražotājs sola, ka jaunais modelis būšot labāk piemērots sportiskākai braukšanai.

Tāpat kā līdz šim, "Lexus LS" būs pieejams trīs modifikācijās – aizmugurējo riteņu piedziņas, pilnpiedziņas un hibrīda. Pirmās divas aprīkots ar 4,6-litru V8 benzīna dzinēju un astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Sedanu iespējams pasūtināt arī par 12,5 centimetriem pagarinātā versijā. Pirmo reizi šim limuzīnam būs pieejama sportiskā pakotne "F Sport", kas paredz ne tikai vizuālus pārveidojumus, bet arī par 10 mm pazeminātu balstiekārtu un sportiskāku tās regulējumu.

Salonā ir jaunas formas priekšējais panelis ar lielu, 12,3 collu ekrānu, multimediju sistēmu "Lexus Enform", interneta pieeju un šķidro kristālu ekrānu mērinstrumentu vietā.

Hibrīda modifikācijā "Lexus LS" joprojām tiks komplektēts ar pieclitru V8 un elektromotoru. 438 ZS jaudīgais hibrīds līdz 100 km/h paātrināsies 5,5 sekundēs un vidēji patērēs nepilnus 12 litrus benzīna uz 100 km.


Темы: , , , , , , ,
Написать комментарий