Rēzeknē nozog automašīnu saimnieka acu priekšā

foto nigerianeye.com
foto nigerianeye.com

31.jūlijā no rīta, Rēzeknē kāds vīrietis konstatējis, ka viņa automašīnai Audi ir bojāta virsbūve. Apskatot transportlīdzekli, policijas darbinieki konstatējuši, ka minētie bojājumi iespējams ir transportlīdzekļa uzlaušanas mēģinājuma pēdas. Par mantas tīšu bojāšanu tika uzsākts kriminālprocess, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde. 

Taču ar to transportlīdzekļa saimniekam piedzīvojumi nebija beigušies, jo ļaundaris, kā izrādījās vēlāk, bija noskaņots atgriezties pēc šīs auto un līdz galam paveikt savu noziedzīgu plānu. Tās pašas dienas vēlā vakarā, īsi pirms pusnakts, vīrietis pa dzīvokļa logu pamanīja, ka sveša persona brauc prom ar viņa automašīnu. Policijas darbinieki, saņemot informāciju par notikušo, operatīvi reaģējuši un jau pēc neilga laika zaglis bija aizturēts – 1990.gadā dzimušais jauns vīrietis, agrāk jau tiesāts par analoģiskā rakstura noziegumiem.

Turpinot izmeklēšanu, policija noskaidroja aizturētā saistību vēl ar vienas automašīnas zādzību Rēzeknē, kas notikusi naktī no 21. uz 22.jūliju Šķērsielā, kur no mājas pagalma bijusi nozagta VW Golf. Šo zagto transportlīdzekli viņš jau paspējis pārdot, taču policijai izdevās to atrast.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana.


Написать комментарий