Debašu rezultātā deputāti apstiprināja Daugavpils vidusskolu divus jaunus direktorus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 2.augustā, Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē tika apstiprināti 9. un 15.vidusskolas jauni direktori. Par divu vidusskolu direktoriem kļuva stiprā dzimuma pārstāvji – 30 gadus vecais Artūrs Fedotovs un 44 gadus vecais Anatolijs Gržibovskis.

Artūrs Fedotovs ieņems 9.vidusskolas direktora vietu, aizstājot Silviju Birjulinu, bet Anatolijs Gržibovskis kļūs par 15.vidusskolas direktoru, nomainot šajā amatā Joseli Dunavecki.

Anatolija Gržibovska kandidatūru deputāti apstiprināja vienbalsīgi, bet „pret” otro kandidātu – Artūru Fedotovu – nobalsoja deputāti Ināra Ostrovska un Ludmila Smikova.
Ināra Ostrovska savu pozīciju paskaidroja ar to, ka jauns direktors nepiedāvā konkrētu skolas, kurā viņš vēlas kļūt par vadītāju, attīstības koncepciju.

Pēc Ludmilas Smikovas vārdiem, nav pieļaujams, ka par skolas galvu kļūst cilvēks, kuram nav pieredzes administrēšanas darbā.

Tomēr pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičš atzīmēja, ka konkursa komisija ir izvēlējusies tieši šos kandidātus, jo abi ir labi pedagogi ar atbilstošu izglītību, viņi ir entuziasti, kuriem ir izstrādāta mācību iestādes attīstības koncepcija.

Anatolijam Gržibovskim ir pieredze mācību iestādes vadībā – līdz šīm viņš ir bijis Daugavpils 5.pamatskolas direktors.

Artūram Fedotovam ir bakalaura grāds vēsturē un sociālajās zinībās. Pirms apstiprināšanas 9.vidusskolas direktora amatā viņš ir strādājis Valsts ģimnāzijā par skolotāju.

Jauni direktori sāks strādāt jaunajos amatos sākot ar šī gada 9.augustu.


Написать комментарий