Izglītības pārvalde atdos nevajadzīgās mēbeles Daugavpils pašvaldības policijai

foto d-fakti.lv
foto d-fakti.lv

Kā zināms, no šī gada 1.augusta Daugavpils iedzīvotāji var būt mierīgi, jo mūsu pilsēta tiek novērota ar videonovērošanas kameru palīdzību. Aptuveni 30 pilsētas vietās tika uzstādītas vairāk nekā 50 videokameras, kas fiksē visu notiekošo un atspoguļo šo informāciju Pašvaldības policijas vienotajā pultī. Pagaidām sistēma darbojas testa režīmā, lai pārbaudītu ierīkoto aprīkojumu un novērtētu sistēmas darbību kopumā.

Lai Pašvaldības policijas darbiniekiem būtu ērti atrasties speciāli aprīkotajā kabinetā, sekojot līdzi kārtībai pilsētā, Finanšu komitejas sēdē 2.augustā deputāti apstiprināja lēmumu par mēbeļu nodošanu, Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde nolēma atdod mēbeles Pašvaldības policijai.
Pārvaldes vadītāja Marina Isupova Gorod.lv pastāstīja, ka videonovērošanai domātā jaunā kabineta aprīkošanai policijas darbinieki lūdza lielu stūra galdu un drēbju skapi. „Mūsu bilancē atrodas šobrīd nevajadzīgās mēbeles, kuras mēs labprāt atdosim”, - paskaidroja Isupovas kundze.


Написать комментарий