Olga Dukšinska vairs nestrādā Daugavpils pilsētas domē

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šī gada martā Izglītības pārvaldes bijusī vadītāja Olga Dukšinska parakstīja ar Daugavpils domi līgumu par darba attiecību izbeigšanu sakarā ar reformu Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldē.

Saskaņā ar šo līgumu, Dome apņēmās līdz 1.augustam piedāvāt Dukšinskas kundzei vakanto pilsētas skolas direktora amatu, bet līdz tam brīdim viņa bija nodrošināta ar darbu Domē, kur nodarbojās ar projektiem izglītības jomā.

Pagājušajā nedēļā pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs ziņoja žurnālistiem, ka Dukšinskas kundzei vēl pirms 1.jūnija tika piedāvāts direktora amats, taču viņa no tā atteicās. Tomēr no Domes viņu neplāno atlaist, dodot viņai iespēju strādāt pašreizējā amatā.

Pati Olga Dukšinska Gorod.lv pastāstīja, ka no 1.augusta viņa nepilda Domes projektu koordinatores pienākumus, jo vairs tur nestrādā.

Pēc viņas vārdiem, viņa atteicās no piedāvātā vakanta skolas direktora amata, jo pašlaik tur ir gados jauns direktors.

Šobrīd Dukšinskas kundze gaida, kad Dome izpildīs savu solījumu. „Esmu kvalitatīvi nostrādājusi 25 gadus, man ir liela pieredze gan pedagoģijas jomā, gan darbā pašvaldībā, uzskatu sevi par labu speciālistu”, - paziņoja Olga Dukšinska.

Viņa atzinās, ka pagaidām atrodas bez darba, taču tuvākajā laikā sāks to meklēt.


Написать комментарий