Ventspilī noslēgušās bērnu sacensības tenisā

foto aqua-piter.com
foto aqua-piter.com

Nedēļas nogalē, 4. un 5. augustā, Olimpiskā centra „Ventspils” tenisa kortos notika Olimpiskā centra „Ventspils” balvu izcīņa zēniem un meitenēm U-8 Red un U-9 Orange vecuma grupās. Sacensībās kopumā startēja 48 dalībnieki no Liepājas, Jūrmalas, Rīgas, Aizkraukles, Ikšķiles un Ventspils, kā arī sportisti arī no Lietuvas, informē „Olimpiskā centra „Ventspils”” Sporta un mārketinga daļa.

Pirmajā sacensību dienā startēja jaunieši U-9 vecuma grupā. Meiteņu konkurencē godpilno pirmo vietu izcīnīja ventspilniece Aleksandra Guseva. Otrajā vietā ierindojās liepājniece Paula Jankova, bet trešajā – Inna Rozga arī no Liepājas. Puišu konkurencē pirmo vietu ieguva Dāvids Špaks no Liepājas, otro vietu Daniils Šnaiders no Rīgas un trešo Dāvis Rolis no Liepājas.

U-8 Red vecuma grupā labus panākumus guva ventspilnieks Edvardam Gobam, izcīnījot pirmo vietu šajā grupā. Otrajā vietā ierindojās Mikus Meiers no Jūrmalas, bet trešais palika Renārs Vieksts no Rīgas. No meitenēm vislabāko rezultātu U-8 Red vecuma grupā uzrādīja rīdziniece Mia Mellbārde, otro vietu ieguva Dārta Vorslava no Aizkraukles, bet trešo Enija Paula aploka no Liepājas.
Apbalvoti tika visi dalībnieki, pirmo trīs vietu ieguvēji gan meiteņu, gan puišu konkurencē tika pie kausiem, diplomiem un Babolat tenisa inventāra.

U10 Teniss ir starptautiskās tenisa federācijas (ITF) un Latvijas Tenisa savienības (LTS) tenisa programma, kas ir paredzēta bērniem vecumā no 5-10 gadiem. Programmā paredzēti 3 līmeņi - Red, Orange un Green. Šie līmeņi nodrošina pakāpenisku bērna attīstību tenisā līdz bērns ir gatavs spēlēt lielajā tenisā (U12) ar regulārajām bumbām.


Написать комментарий