Jaunais 'Nissan Pathfinder' apvidus automobilis

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Nissan" oficiāli atklājusi jaunās paaudzes "Pathfinder" apvidus automobili, kas sākotnēji būs pieejams Ziemeļamerikas tirgū.

Jaunais "Nissan Pathfinder" izgatavots uz jaunas platformas, kura izmantota arī "Infiniti JX" modeļa pamatā. Jaunā šasija ļāvusi automobiļa masu salīdzinājumā ar priekšteci samazināt par 227 kilogramiem – priekšpiedziņas modelis sver 1 882 kilogramus, bet pilnpiedziņas – 1 946 kg. "Nissan Pathfinder" spējīgs vilkt piekabi ar masu līdz 2 268 kg.

Atšķirībā no līdzšinējām "Nissan Pathfinder" paaudzēm jaunajā modelī inženieri atteikušies no rāmja konstrukcijas, tā vietā izmantojot nesošo virsbūvi. Šādu lēmumu autoražotājs pieņēmis, lai padarītu automobili septiņvietīgu, palielināt salona transformācijas variantus, panākt līdzenu grīdu nolaistu sēdekļu atzveltņu gadījumā, kā arī nodrošināt papildus nišu zem bagāžnieka grīdas.

Jaunais "Nissan Pathfinder" tiks aprīkots ar 3,5-litru sešcilindru benzīna dzinēju, kas attīsta 265 zirgspēku jaudu un ir sajūgts ar variatora transmisiju. Kā apgalvo autoražotājs, jaunais modelis kļuvis par 30 procentiem ekonomiskāks salīdzinājumā ar priekšteci. Tā vidējais degvielas patēriņš ir 11,7 litri uz 100 km, bet pilnpiedziņas modelim – 12,3 litri uz 100 km.

"Nissan Pathfinder" ieguvis augstākas kvalitātes apdares materiālus, priekšējos sēdekļus ar apsildi un ventilāciju, aizmugurējo sēdekļu apsildi, apsildāmu stūresratu, trīsjoslu klimata kontroli, elektriski paceļamu bagāžnieka vāku, multimediju sistēmu aizmugurējiem pasažieriem, video novērošanas sistēmu un "Bose" audio sistēmu ar 13 skaļruņiem.

Tirdzniecībā ASV jaunais "Nissan Pathfinder" gaidāms jau šoruden.


Написать комментарий