Daugavpils dome paziņoja pilsētas skolas, kurās tiks turpināti siltināšanas darbi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, maija mēnesī Daugavpils pilsētas dome bija izsludinājusi konkursu par mācību iestāžu jumtu un fasāžu renovācijas darbu pabeigšanu un piegulošo teritoriju labiekārtošanu pilsētas skolu energoefektivitātes paaugstināšanas projekta ietvaros.
 

Atgādināsim, ka atkārtotais konkurss par minēto darbu veikšanu tika izsludināts sakarā ar to, ka firma „Svente Holdings” neiekļāvās vairākkārt pagarinātajos darbu veikšanas termiņos.

Šobrīd pašvaldība nolēmusi sadalīt iepirkumu 6 lotēs (1-2 skolas katrā) un piemērot principu, kad viena firma var saņemt tikai vienu loti. Tas tiek darīts tāpēc, lai nākotnē nerastos situācijas, kad darbuzņēmējs netiek galā ar darbu apjomu un neiekļaujas termiņos.
Pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis preses konferencē pastāstīja, ka 2 no 6 konkursa lotēm tika noteikti uzvarētāji – SIA „BELMAST BŪVE” (Daugavpils) un SIA „TORENSBERG”(Rīga), kuras pabeigs siltināšanas darbus Krievu licejā, 6., 15. un 16.vidusskolās un 1.speciālajā pamatskolā.

Pastāv iespēja, ka tiks slēgts līgums arī par 10.vidusskolas un Ruģeļu pamatskolas renovācijas darbiem. Pēc Kursīša kunga vārdiem, pašlaik notiek sarakste ar uzvarētāju, lai noskaidrotu papildus informāciju.

Pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs piebilda, ka sakarā ar visām lotēm līgumi netiks slēgti, jo būvnieku piedāvājumi pārsniedza prognozēto pieteikuma summu. Iespējams, ka darbu pabeigšanai būs nepieciešams iedalīt papildus līdzekļus no budžeta.


 


Написать комментарий