Aicinām piedalīties labdarības akcijā „Palīdzēsim kopā”

foto kirstencan.typepad.com
foto kirstencan.typepad.com

Biedrība „Rēzeknes māmiņu klubs” kopā ar Rēzeknes pilsētas domi un biedrību „Par stipru ģimeni” rīko labdarības akciju „Palīdzēsim kopā”. Akcijas mērķis ir atbalstīt trūcīgās ģimenes ar bērniem, kurām nepieciešama palīdzība, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Mīļās māmiņas un tēti, palīdzēsim visi kopā trūcīgo ģimeņu vecākiem sagatavot bērnus jaunajam mācību gadam, jo, lai sagatavotu bērnu mācību gadam, ir nepieciešami līdzekļi. Diemžēl ne katra ģimene var nopirkt bērnam visu nepieciešamo. Bet visi kopā mēs spēsim palīdzēt trūcīgajām ģimenēm.

Aicinām visus, kas vēlas palīdzēt pilsētas trūcīgajām ģimenēm, ziedot kancelejas preces, skolas rakstāmpiederumus, attīstošās spēles, grāmatas un citas bērniem nepieciešamās mantas un līdz 28. augustam atvest uz Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldi (Atbrīvošanas aleja 93, 133.kab., darba dienās no 8.00 līdz 16.00.) vai Māmiņu kluba noliktavu (iepriekš zvanot pa tel. 26447034), vai arī pārskaitot naudiņu uz Māmiņu kluba kontu LV61HABA0551028832945 Swedbank, ar norādi „Labdarības akcija „Palīdzēsim kopā”.

29. augustā no plkst.10.00 līdz 16.00 Rēzeknes pilsētas domes mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 93, 134. kabinets) notiks akcija, kuras laikā, tie, kuriem nepieciešamas dažādas mantas: bērnu, sieviešu, vīriešu apģērbs, apavi, rotaļlietas, gultas veļa, sadzīves priekšmeti u.c. (lietoti un jauni) varēs izvēlēties sev un savai ģimenei nepieciešamāko.

Bez tam tiks sniegts atbalsts trūcīgām ģimenēm ar skolas vecuma bērniem – uzrādot izziņu par atbilstību trūcīgās ģimenes statusam, ģimenes saņems kancelejas preču komplektus skolai no biedrības „Rēzeknes māmiņu klubs” un biedrības „Par stipru ģimeni”.
Aicinām piedalīties akcijā!


Написать комментарий