Igors Pavlovskis: Latgales kandžas izvešana var kļūt par ekonomisku noziegumu pret Latviju 3

foto rus.jf.spbu.ru
foto rus.jf.spbu.ru

Kā zināms, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ir pieņēmis lēmumu par divu personu – polittehnologa Modesta Koļerova un IA „Regnum” galvenā redaktora vietnieka Igora Pavlovska – pasludināšanu par Latvijai nevēlamām personām (persona non grata).

Saskaņā ar Ārlietu ministrijas ziņojumu, šis lēmums tika pieņemts, pamatojoties uz Latvijas kompetento iestāžu sniegto informāciju par Koļerova un Pavlovska Latvijā slēptā veidā īstenotajām aktivitātēm, kas ir vērstas pret Latvijas drošības interesēm, tai skaitā pret valsts teritoriālo vienotību un ekonomisko drošību.

Aģentūra Leta ziņo, ka Satversmes aizsardzības biroja (SAB) pēdējā atskaitē tiek runāts, ka „Regnum” esot negatīvā gaismā atspoguļojusi informāciju par Visaginas AES projektu.
Pats Igors Pavlovskis ir nesapratnē par faktu, ka viņa vārds tika ierakstīts „melnajā sarakstā”. „Rodas iespaids, ka Latvijas kompetentajiem orgāniem un Rinkēviča kungam nav ko darīt, tāpēc viņi darbojas ar Latvijai nevēlamo personu sarakstu. Neesmu gatavs apspriest šo tēmu.

Vienīgais, ko man var pārmest ir tas, ka pēdējā vizītē Latvijā es nelikumīgi izvedu puslitru Latgales kandžas. Laikam ar to pietika, lai apvainotu mani ekonomiskajā diversijā.
Taču ja šis lēmums kādā veidā ir saistīts ar Modesta Koļerova grāmatas „Impērijas pulsēšana” prezentāciju, tad var runāt par to, ka Latvija atkārto PSRS sliktākās iezīmes cīņā ar citādu uzskatu cilvēkiem. Loģiski izteikt pieņēmumu, ka par nākamo soli varētu kļūt minētās grāmatas aizliegšana jūsu valstī.

Apsūdzības Visaginas AES projekta pasniegšanā negatīvajā gaismā vispār attiecas uz nezinātniskās fantastikas jomu. Ņemot vērā, ka mēs aktīvi iestājamies pret dažādiem projektiem, man vajadzētu aizliegt šķērsot vismaz pusi no Krievijas Federācijas Ziemeļrietumu subjektu teritoriju.

Taču, neskatoties uz to visu, mana attieksme pret Latviju nav mainījusies – tā ir brīnišķīga valsts, kurā uz visiem laikiem paliks daļa manas sirds. Jo valsts un „kompetentie orgāni” ar Rinkēviča kungu nav viens un tas pats.

Neko neplānoju darīt šajā sakarā, nav gudri oponēt cilvēkam, kurš tev saka: „Pats tu esi muļķis!”. Tāpēc atkārtošu, ka manis pasludināšana par nevēlamo personu ir kaut kas no mistikas sfēras, jo ar racionālajiem iemesliem es nespēju to izskaidrot”.


Написать комментарий

Viennozīmīgi visus šitos urlavohus tai skaitā lindermani ar savu čomu vajag deportēt!

Anonīms: Viennozīmīgi visus šitos urlavohus tai skaitā lindermani ar savu čomu vajag deportēt!

Piekrītu 100%!

Uz redzīti!!!

Написать комментарий