Modests Koļerovs: Ticot neapšaubāmiem meliem, ministrs demonstrē savu nekompetenci 7

foto mixnews.lv
foto mixnews.lv

Kā zināms, Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs ir papildinājis Latvijas „melno sarakstu” ar vēl divu personu vārdiem – Krievijas pilsoņiem Modestu Koļerovu un Igoru Pavlovski.

Ārlietu ministrijas preses dienests ziņo, ka šis lēmums tika pieņemts, pamatojoties uz valsts kompetento iestāžu sniegto informāciju par Koļerova un Pavlovska Latvijā slēptā veidā īstenotajām aktivitātēm, kas bija vērstas pret Latvijas drošības interesēm, tai skaitā pret valsts teritoriālo vienotību un ekonomisko drošību.

Pēc Krievijas Federācijas valsts padomnieka un izdevniecības nama „Regnum” prezidenta Modesta Koļerova domām, šis lēmums ir rēķinu kārtošana ar Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Andri Teikmani. „Ministrs Riknēvičs uztver valsts sekretāru Andri Teikmani kā konkurentu, jo tieši viņš bija tas, ka atļāva man ierasties Latvijā.

Ministrs demonstrē savu nekompetenci, jo tic prātu zaudējušo specdienestu neapšaubāmiem meliem. Kā arī tā ir pļauka KF vēstniekam Latvijā Aleksandram Vešņakovam, kurš kādreiz intervijā, sagrozot manas biogrāfijas faktus, apliecināja Latvijas varas orgāniem, ka es esmu nekaitīgs.

Pieņemtais lēmums pierāda, ka Latvijas maksātnespēja un vājo kolektīvā nāve eiro zonā ir ceļš, kuru atbalstīja amerikāņu saimnieki. Neskatoties uz to visu, es ļoti mīlu Latviju un mana attieksme nemainīsies!”, - pastāstīja Modests Koļerovs.

Jāatzīmē, ka Latvijas ārlietu ministrs šogad jau otro reizi pasludina Krievijas pilsoņus par „persona non grata” – pavasarī „melnajā sarakstā” tika iekļauti vēsturnieki Aleksandrs Djukovs un Vladimirs Simindejs, kuri gatavojās atvest mūsu valstī izstādi „Aizvestā bērnība”.

Pagājušā gada laikā Latvijas „melnajā sarakstā” tika iekļauti 655 ārvalstu pilsoņi.
 


Написать комментарий

Šis nelietīgais okupantu fašits var kaukt cik grib, lai tik sēž savā raškā uz pečkas un smird tālāk. Visu zemju okupnati - savienojieties, un vācieties uz mājām!

Spriežot pec Krievijas reakcijas ,tik naivi viss tas neizskatās , kaut ko jau mūsējie zināja.....

Ja pareizi saprotu, koļerovs atzīstas melos, tikai, nez kāpec domā , ka ministrs tiem tic!?

Visādiem ķēmiem nav ko Latvijā meklēt!

vācies ,plikpaurainais krievu fašistu demagog! ne tev,vaņučkai te spriest par orgāniem,ne pat Latviju! ja mīli Latviju,tad palīdzi latviešiem un aizvāc uz rašu tos savus izdzimteņus ar krievu karogiem un georga lupatām! Okupantus nekur nemīl,it sevišķi manā latvijā!

ĀM ir rīkojusies ļoti pareizi. Tas 'REGNUM' ir īsts krievu neoimperiālisma rupors. Pretīgs saits ar pretīgiem, melīgiem, provokatīviem, faktiski nacionālo naidu pret krieviem pašiem kurinošiem tekstiem. Un KF vēstniecība - ko tad šie citu teiks. Viņi taču arī ir krievu neoimperiālisma priekšpostenis.

Indulis K.: ĀM ir rīkojusies ļoti pareizi. Tas 'REGNUM' ir īsts krievu neoimperiālisma rupors. Pretīgs saits ar pretīgiem, melīgiem, provokatīviem, faktiski nacionālo naidu pret krieviem pašiem kurinošiem tekstiem. Un KF vēstniecība - ko tad šie citu teiks. Viņi taču arī ir krievu neoimperiālisma priekšpostenis.

Ты, чудик, если не разбираешься, лучше рот не открывай, а то просквозишь мозги, которые у тебя в5й точке

Написать комментарий