Akā atrod vīrieša līķi

foto trinixy.ru
foto trinixy.ru

Šā gada aprīlī policijā bija saņemta informācija par to, ka bezvēsts ir pazudis kāds Ludzas iedzīvotājs, 1980.gadā dzimušais vīrietis, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Saņemtās informācijas pārbaudes rezultātā, maija mēneša sākumā policija uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.

Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki, uzsāktā kriminālprocesa ietvaros, veikuši rūpīgu un apjomīgu darbu, kā rezultātā 1.augustā Ludzas novadā, Pildas pagastā, kādas neapdzīvotas mājas teritorijas akā, atraduši pazudušā vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Veicot tālāko izmeklēšanu un operatīvus meklēšanas pasākumus, aizdomās par šī sevišķi smagā nozieguma izdarīšanu, policija aizturējusi 3 Ludzas iedzīvotājus, 1982., 1987. un 1992.gadā dzimušus vīriešus, viens, no kuriem agrāk vairākkārt saukts pie kriminālatbildības. Diviem no aizturētajiem tiesa vēlāk piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu, bet trešajam ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

Patlaban kriminālprocess kvalificēts pēc Krimināllikuma 117.panta, 4., 10.punkta – slepkavība, ko izdarījusi personu grupa ar sevišķu cietsirdību.

Policija turpina izmeklēšanu.


Написать комментарий