Pateicoties skolēnu vasaras darbam, “Labiekārtošana – D” vairāk uzmanības pievērsa kapu uzkopšanai

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, šogad Daugavpils dome turpina nodrošināt skolēnus ar darbu vasaras periodā. Šovasar iespēju strādāt izmantoja vairāk nekā tūkstotis skolēnu vecumā no 13 līdz 19 gadiem.

13-14 gadu veci jaunieši strādā skolās, vecāki skolēni – pašvaldības struktūrās, tai skaitā “Labiekārtošana – D”, Sporta pārvaldē, Autobusu parkā, Sociālo lietu pārvaldē, Sadzīves Pakalpojumu kombinātā, „Tramvaju uzņēmumā”, DzKSU un bibliotēkā.

Šogad vislielākais pagaidu darbinieku skaits bijis “Labiekārtošana – D”, kur triju vasaras mēnešu laikā kopumā strādāja vairāk nekā 200 cilvēku, nodarbojoties ar puķu dobu un zālāju uzkopšanu, ielu uzkopšanu utt.

Uzņēmuma “Labiekārtošana – D” vadītājs Vjačeslavs Krankals ziņo, ka uzņēmumā labprāt sagaida pagaidu darbiniekus, jo pilsēta visu laiku ir jālabiekārto un jāsakārto. Piemēram, šogad īpašā uzmanība tika veltīta kapu uzkopšanai Judovkā, Grīvā, Komunālo kapu uzkopšanai, kur skolēni izcirta krūmus un atbrīvoja ieejas pie kapiem.

V.Krankals atzīmēja, ka kopumā jauniešu pamatdaļa attiecas pret darbu atbildīgi, saprotot, ka var zaudēt gan darbu, gan algu. Taču ir arī tie, kas ne līdz galam saprot pašvaldības piedāvāto iespēju nopelnīt naudu un pilda savus pienākumus ne visai labi.

Nākošgad uzņēmums plāno pieprasīt vēl vairāk pagaidu darbinieku, lai pilsēta kļūtu vēl sakoptāka.


Написать комментарий