'Ford' jaunais kompaktais apvidnieks 'EcoSport'

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Ford" ieviesusi tirdzniecībā jaunu kompakto apvidus automobili "EcoSport", kas paredzēts Brazīlijas tirgum. Vēlāk šis modelis nonāks arī citu pasaules reģionu tirgos, tostarp arī Eiropā.

"Ford EcoSport" kopgarums ir 4,24 metri, bet tā riteņu garenbāze ir 2,52 metri. Apvidus automobilis izgatavots uz "Fiesta" bāzes, un darbu autoražotāja nodaļa Brazīlijā veikusi patstāvīgi. Automobilim ir bīdāma aizmugurējā sēdekļu rinda, kurai ir arī nolokāmas atzveltnes. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 322 litri, bet nolocītu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā – 705 litri.

Brazīlijā jaunais apvidnieks sākotnēji būs pieejams tikai ar priekšpiedziņu, mehānisko pārnesumkārbu un 1,6- vai divu litru dzinēju, kas attīsta attiecīgi 115 un 147 zirgspēku jaudu. Vēlāk "Ford EcoSport" būs pieejams arī ar pilnpiedziņu un automātisko transmisiju.

Kad "Ford EcoSport" nonāks līdz Eiropas tirgum, tam, visticamāk, būs pieejams arī viena litra "EcoBoost" benzīna dzinējs ar 100 vai 125 ZS jaudu, kā arī "Duratorq" dīzeļmotori.

Brazīlijā "Ford EcoSport" maksās ap 21 500 eiro.


Написать комментарий