Krāslavā tiks veikta Dīķu ielas rekonstrukcija

foto kids.discovery.com
foto kids.discovery.com

Igaunijas-Latvijas-Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas ietvaros Krāslavā tiek realizēts projekts „Transporta sistēmas potenciāla pastiprināšana Igaunijas-Latvijas-Krievijas starptautiskas nozīmes transporta koridoros” („ESTLATRUS TRAFFIC”), informē Krāslavas novada pašvaldība. 

Projekta „ESTLATRUS TRAFFIC” virsmērķis ir transporta sistēmas ilgtspējas, pieejamības un konkurētspējas pastiprināšana Igaunijas-Latvijas-Krievijas pierobežas reģionos kā nacionālo interešu sfēru ar vizuālu satiksmes drošības risinājumu palīdzību un transporta infrastruktūras attīstību.

Projekta aktivitātes „Satiksmes infrastruktūras uzlabošana” ietvaros Krāslavā tiks veikta Dīķu ielas rekonstrukcija. Dīķu ielas rekonstrukciju veiks Personu apvienība „Arvalda” (vadošais biedrs SIA „Krāslavas ūdens”). Rekonstrukcijas darbu rezultātā Dīķu ielā tiks ierīkotas stāvvietas gan autobusiem, gan vieglajām un tranzīta transportam. Ielas braucamā daļa un trotuāri tiks veidoti no betona bruģa. Dīķu iela tiks aprīkota ar drošības barjerām, soliņiem un jaunu apgaismojumu. Rekonstrukcijas darbu kopējās izmaksas ir Ls 144 462.18 un tos ir plānots pabeigt līdz 2012.gada 30.oktobrim.

Projektu plānots realizēt divu gadu laikā no 2012.gada 1.aprīļa līdz 2014.gada 31.martam.


Написать комментарий