Balvu novada svētku noslēgums

foto balvi.lv
foto balvi.lv

Ar dažādām aktivitātēm, amatnieku tirdziņu visas dienas garumā, svinīgo apbalvošanu un Laura Reinika koncertu 18.augustā noslēdzās Balvu novada svētki „Atvērsim sirdis novadam!”, informē Balvu novada pašvaldība.

Jau no agra rīta pirmos tirdziņa apmeklētājus priecēja siltie saules stari, kuri nepazuda visas dienas garumā. Svētku apmeklētājiem tirdziņā bija iespēja iegādāties dažādas preces, sākot no pašceptas maizes, siera līdz pat koka un māla izstrādājumiem. Mazākos pasākuma apmeklētājus ar savu priekšnesumu priecēja pārsteiguma tēli no Rīgas, kam sekoja bērnu radošo darbu konkursa dalībnieku apbalvošana. Ar dziesmām un dejām skatītājus priecēja arī Balvu novada Tautas muzikanti, kaimiņu novadu kolektīvi, kā arī Balvu novada pašvaldības iestāžu vadītāji, kuri pārsteidza ar savu radošumu un talantiem. Aktivitāšu programmu noslēdza „Jautrie starti”, kuros piedalījās visu pagastu un pilsētas komandas. Visas dienas garumā cilvēki izmantoja iespēju un pa pilsētu vizinājās ar retro motocikliem, ko nodrošināja klubs „Rūsa vējā”, kā arī ar elektromobili.

Balvu novada svētki, protams, neizpalika arī bez svētku gājiena. Radošākie gājiena kolektīvi ieguva vērtīgas balvas. Šogad par labākajiem tika atzīts pirmskolas izglītības iestādes „Pīlādzītis” kolektīvs, savukārt godpilno otro un trešo vietu ieguva pašvaldības aģentūra „San-Tex” un Balvu pagasta kolektīvs.

Svētku koncerts iesākās ar Balvu novada Domes piešķirto Atzinības rakstu pasniegšanu, Balvu novada Domes priekšsēdētāja Andra Kazinovska uzrunu un konkursa „Sakoptākais īpašums 2012” uzvarētāju apbalvošanu. Svētku noslēgumā pasākuma apmeklētāji baudīja mūziķa Laura Reinika koncertu.


Написать комментарий