Preiļos konflikta laikā tiek sadurts vīrietis

foto knifemakersdatabase.com
foto knifemakersdatabase.com

18.augusta naktī slimnīcā tika nogādāts kāds 1990.gadā dzimušais vīrietis, kuru ar nazi sadūris nenoskaidrots jaunietis izklaides pasākumā Preiļos. Diemžēl jaunu vīrieti glābt neizdevās un viņš no gūtajām traumām slimnīcā mira, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Veicot neatliekumus izmeklēšanas pasākumus, jau pēc neilga laika policijas darbinieki noskaidroja un aizturēja aizdomās turamo personu – 1993.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju, kurš jau agrāk bija nonācis pretrunā ar likumu. Pie aizturētā izņemts arī nozieguma izdarīšanas rīks – nazis. Izmeklēšanā tika noskaidrots, ka kādā izklaides pasākumā Preiļos starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, kā rezultātā aizturētais sadūris cietušo.

Vakar, 19.augustā, jaunajam vīrietim tiesa piemērojusi ar brīvības atņemšanu saistīto drošības līdzekli apcietinājumu. Kriminālprocess uzsākts par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. Izmeklēšana turpinās, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.


Написать комментарий