Pīļu medību laikā Daugavā atrod vīrieša līķi

foto copeslapa.lv
foto copeslapa.lv

Pīļu medību laikā nedēļas nogalē Daugavā mednieki atraduši kāda pagaidām nenoskaidrota vīrieša līķi, portālu „Delfi” informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Iedzīvotāji par baiso atradumu informējuši policiju. Līķis atrasts Daugavas krastā Jēkabpils novada Ābeļu pagastā un tas bijis jau sadalīšanās stadijā.

Bojāgājušais vīrietis ir aptuveni 40 gadus vecs. Policija pagaidām vēl nav noskaidrojusi viņa personību, taču šobrīd pārbauda visu bez vēsts pazudušo personu sarakstu.

Tāpat pagaidām nav zināms arī vīrieša nāves iemesls, bet policija to skaidros tiesu medicīniskās ekspertīzes laikā, taču šobrīd policijai nav pamata uzskatīt, ka vīrietis noslepkavots.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma XIII nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.Tāpat pagaidām nav zināms arī vīrieša nāves iemesls, bet policija to skaidros tiesu medicīniskās ekspertīzes laikā, taču šobrīd policijai nav pamata uzskatīt, ka vīrietis noslepkavots.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma XIII nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.


Написать комментарий