13.vidusskolas jumtu remontēs bēdīgi slavenā pilsētā firma

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, pirms jaunā mācību gada sākuma Daugavpils pašvaldība centīsies veikt nepieciešamos darbus, lai skolas, kuras līdz konkursa uzvarētāja par skolu siltināšanas darbu veikšanu pasludināšanas bija ne visai labā stāvoklī, varētu uzņemt skolēnus.

Sliktākā situācija pašlaik ir 13.vidusskolā, kura vasaras laikā bija bez jumta seguma. Lai negaidītu, kad darbuzņēmējs varēs atsākt skolu siltināšanas darbus, pašvaldība nolēma par saviem līdzekļiem veikt jumta avārijas remontu.

15.augustā tika pieņemts lēmums par konkursa uzvarētāju pasludināt firmu "Defass-D", kuras juridiskā adrese ir reģistrēta Daugavpilī. Minētā firma izkonkurēja pārējās 4 firmas un veiks darbus par 95 609,38 latiem. Ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, darbi tiks atsākti tuvākajā laikā.

Jāatzīmē, ka minētā būvfirma 2010.gada beigās veica ēkas Cietokšņa ielā 46, kur atrodas doktorāts un Mēness aptieka, jumta remontdarbus. Atgādināsim, ka darbu veikšanas gaitā jumta daļa bija sabrukusi uz gājējiem – viena sieviete ar lūzumiem tika nogādāta slimnīcā, vīrietim, kas gāja garām, bija viegli sasitumi. Izrādījās, ka firma, nesaņemot attiecīgas atļaujas, pārbūvēja ēkas visu augšējo daļu, tai skaitā, mainīja nesošas spāres.


Написать комментарий