Gorod.lv lasītāji bērnu sagatavošanai skolai plāno iztērēt vidēji 50–100 latus

foto abc.lv
foto abc.lv

Pavisam nedaudz laika ir palicis līdz jaunā mācību gada sākumam. Drīz skaisti tērpti smaidošie skolēni ar puķēm rokām dosies iegūt jaunās zināšanas. Taču, lai bērni varētu pilnvērtīgi mācīties, vecākiem jāiegulda daudz enerģijas, laika, un, protams, naudas.

Pirms 1.septembra portāls Gorod.lv veica aptauju, lai noskaidrotu, cik daudz naudas mūsu lasītāji plāno iztērēt, lai sagatavotu bērnus skolai. Aptaujāto, kuriem ir skolas vecuma bērni, lielākā daļa (18%) atbildēja, ka viena bērna sagatavošanai skolas gaitām plāno iztērēt no 50 līdz 100 latiem.

Līdz 25 latiem viena bērna sagatavošanai skolai plāno iztērēt 7% respondentu, tikpat daudz cilvēku atbildēja, ka ir ar mieru iegādāties visu bērnam nepieciešamo par 200 latiem un vairāk.

12% aptaujāto atbildēja, ka viņu plānos ir naudas summa 25-50 latu apmērā, nedaudz vairāk respondentu (13%) ir gatavi iztērēt no 100 līdz 200 latiem.

2% respondentu vispār netērēs naudu bērna sagatavošanai skolas gaitām, viņi atbildēja, ka bērniem ir viss nepieciešamais. 38% lasītāju, kuri piedalījās aptaujā, nav saistīti ar šāda veida izdevumiem, jo viņiem nav skolas vecuma bērnu.


Написать комментарий