VII Starptautiskās dienesta suņu biatlona sacensības „Latvija 2012”

foto vrk
foto vrk

Sestdien, 25. augustā Valsts robežsardzes koledžā (VRK), Zavoloko ielā 8, Rēzeknē, tiks organizētas VII Starptautiskās dienesta suņu biatlona sacensības „Latvija 2012”. Sacīkstes norisināsies Janapoles mežā aiz pilsētas, VRK Lauku mācību centrā, vēsta Rēzeknes pašvaldība.

Dienesta suņu biatlona sacīkstēs var piedalīties mūsu valsts un ārzemju robežsardzes, policijas, muitas, armijas u.c. tiesībsargājošo institūciju pārstāvji ("profesionālā" klase) ar dienesta vai privātajiem suņiem, kā arī civilie kinologi (“tautas” klase) ar saviem suņiem.

Pasākums Rēzeknē ik gadu tiek organizēts ar mērķi celt kinologu profesionālo meistarību, novērtēt Kinoloģijas dienesta attīstību, noteikt labākos Latvijas un citu valstu tiesībsargājošo iestāžu kinologus un dienesta suņus, kā arī komandas, attīstīt starptautisko sadarbību, popularizēt Latvijas Valsts robežsardzes Kinoloģijas dienestu Latvijā un ārvalstīs. Iepriekšējos gados sacensībās piedalījās no 40 līdz 70 dalībniekiem.

Atbildīgais par pasākuma organizēšanu, norisi, kopējo jautājumu koordināciju, galvenais tiesnesis – VRK Kinoloģijas dienesta priekšnieks pulkvežleitnants Uldis Barkāns, tālr. 64603687, 29237755.

Interesenti var apmeklēt VII Starptautiskās dienesta suņu biatlona sacensības „Latvija 2012”, kas notiks 25. augustā VRK Lauku mācību centrā, Janapolē. Sākums plkst. 10.00 (ieeja bezmaksas).


Написать комментарий