Daugavpils skolēni piedalīsies jaunā mācību gada sākumam veltītajos svētkos laukumā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pilsētā veidojas laba tradīcija svinēt jaunā mācību gada sākumu – Zinību dienu – Daugavpils centrālajā laukumā. Vairākus gadus pēc kārtas par godu šiem svētkiem Bērnu un jauniešu cents „Jaunība” rīko skolēniem domāto jautru koncertu. Šādā veidā skolas vecuma daugavpiliešus ne tikai apsveic ar jaunā mācību gada sākumu, bet arī piesaista viņu uzmanību vairākiem Centra pulciņiem, kuru ir aptuveni 70.

Pagājušajā gadā 1.septembrī visiem svētku dalībniekiem bija sagatavoti dažādi interesanti konkursi un jautras stafetes – gan šaha spēles, gan vingrinājumi ar stīpu, par uzvarām dalībnieki saņēma žetonus, kurus varēja apmainīt pret balvām.

Šoreiz jaunais mācību gads visiem Latvijas skolēniem sāksies nedaudz vēlāk – pirmdien, 3.septembrī. Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Anita Pleša pastāstīja, ka tieši šajā dienā pusdienā Bērnu un jauniešu centrs „Jaunība” aicina visus Daugavpils skolēnus piedalīties svētku pasākumā Vienības laukumā.

Līdz plkst.15:00 šeit uzstāsies Centra kolektīvi, notiks dažādi konkursi un izklaides spēļu laukumā. Kā arī darbosies nelielais svētku tirdziņš.

Septembra pirmajā dienā visiem 16 gadu vecumu sasniegušajiem skolēniem ir iespēja stadionā „Lokomotīve” bezmaksas apmeklēt Eiropas čempionātu spīdvejā. Sīkāka informācija mājas lapā www.lokomotive.lv vai pa tālr.: 65438807. 


Написать комментарий