Zilupes ielas rekonstrukcijas ietvaros noslēgs Rēznas ielas posmu

foto jekabpils24.lv
foto jekabpils24.lv

Turpinās projekta „Zilupes ielas rekonstrukcija, Rēzeknē” īstenošanas darbi, un pašreiz projekta ietvaros aktīvi būvdarbi notiek Ludzas, Liepu un Rēznas ielu krustojumā, informē Rēzeknes pilsētas domes Attīstības pārvaldes projektu vadītājs Imants Mekša.

Satiksme pa Ludzas un Zilupes ielām remontējamos ielu posmos organizēta pa vienu ielas pusi, bet Rēznas ielas posms no Liepu-Ludzas-Zilupes ielu krustojuma līdz Pļavu ielai sākot no 27. augusta aptuveni uz trim nedēļām tiks noslēgts pilnībā. Tuvākais apbraucamais ceļš – pa Zilupes, Parka un Pļavu ielām. Iepriekš noslēgtajā Liepu ielas posmā būvdarbi jau tuvojas nobeigumam un minētais ielas posms drīz vien tiks atvērts transporta kustībai.

Atgādinām, ka Rēzekne kā nacionālas nozīmes attīstības centrs iekļaujas Latgales un Zemgales policentriskās attīstības pilsētu trijstūrī – Rēzekne – Jēkabpils – Daugavpils, kas pamato starptautiskas, nacionālās, reģionālās un vietējās nozīmes autoceļu sasaisti un noslodzi Rēzeknes pilsētā. Rēzeknes pilsētas autoceļu infrastruktūra ir nozīmīga ne tikai pilsētas sociālekonomiskajai attīstībai, bet arī Latgales reģiona un valsts izaugsmei. Tādēļ projekta mērķis ir satiksmes drošības līmeņa paaugstināšana Rēzeknes tranzītielā – Zilupes ielā. Projekta ietvaros tiks pilnībā rekonstruēts ielas apgaismojums un pati iela aprīkota ar visām nepieciešamajām ceļazīmēm, horizontāliem un vertikāliem apzīmējumiem, informēja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.


Написать комментарий