Vandāļi Rēzeknē

foto ntz.lv
foto ntz.lv

Naktī no 22. uz 23. augustu Rēzeknē atkal uzdarbojās vandāļi. Šoreiz par ļaundaru upuriem ir kļuvušas 7 jaunas liepiņas, pavisam nesen iestādītās Atbrīvošanas alejā. Turklāt vandāļu uzbrukumā cieta arī autobusu pietura Atbrīvošanas alejā pie Rēzeknes Vissvētās Dievmātes piedzimšanas pareizticīgo baznīcas, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Neskatoties uz Rēzeknes pilsētas domes darbinieku pūlēm labiekārtot un izrotāt pilsētu, daži iedzīvotāji turpina enerģiski pretoties šādām aktivitātēm, postot un laužot visu, ko sastop savā ceļā. Jau vairākas reizes tika ziņots par salauztiem kokiem, izdemolētām pieturvietām, nozagtiem puķu podiem un citām neģēlībām.

Līdz ar to, lai nosargāt pilsētu no jauniem postījumiem un saglabāt tās pievilcību, aicinām iedzīvotājus, kuri kļuva par vandāļu darbības aculieciniekiem, nekavējoties zvanīt pašvaldības policijai pa tālruni 646 07658.

Atgādinām, ka Rēzeknes pilsētas dome turpina realizēt akciju „Saudzēsim pilsētas tēlu”, kuras ietvaros iedzīvotāji, kas reāli palīdzēs notvert pārkāpējus, saņems no Rēzeknes pilsētas domes naudas prēmiju 100 latu apmērā. Videoieraksts mobilajā telefonā un citi pierādījumi, kuri atmaskos ļaundaris, palīdzēs nosargāt mūsu pilsētu.


Написать комментарий