'Nissan Juke' speciālā 'Ministry of Sound' versija

publicitātes foto
publicitātes foto

Kompānija "Nissan" sadarbībā ar Londonas naktslokālu "Ministry of Sound" radījuši speciālās versijas "Juke" apvidus automobili, kas 250 vienībās ierobežotā sērijā nonāks ražošanā.

"Nissan Juke Ministry of Sound Edition" būs pieejams vai nu melnā, vai baltā virsbūves krāsā. Dzinēju klients varēs izvēlēties jebkuru no "Juke" modelim standartā pieejamajiem – kā benzīna, tā arī dīzeļa versijā.

Speciālās versijas kompaktais apvidus automobilis atšķirsies ar oriģināla dizaina 17 collu riteņu diskiem, baltiem sānskata spoguļu korpusiem, baltiem durvju rokturiem un "Ministry of Sound" plāksnītēm dažādās virsbūves vietās. Interjerā tam būs balta centrālā konsole un balti diegi melnajā ādas apdarē.

Vēl šajā ierobežotās sērijas modifikācijā būs uzstādīts "iPod" turētājs ar "iPod Touch 8GB" atskaņotāju, "Ministry of Sound" audio austiņas, kā arī pilna pieeja naktslokāla interneta mūzikas veikalam.

Atgādinām, ka pirms kāda laika "Nissan" un "Ministry of Sound" prezentēja "Juke Box" prototipu, kurā uzstādīta 18 900 vatu stereo sistēma.
 


Написать комментарий