Maltas 1.vidusskolai jauna direktore 1

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

No 1.septembra par Rēzeknes novada Maltas 1. vidusskolas direktori strādās Marija Zeltiņa. Viņa tika atzīta par labāko no trim pretendentiem konkursa divās kārtās un pēc tam apstiprināta novada domes sēdē, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Zeltiņa beigusi Liepājas Pedagoģisko institūtu un visu līdzšinējo darba mūžu strādājusi pedagoģijas lauciņā gan kā bērnudārza audzinātāja, gan sākumskolas skolotāja, gan arī direktora vietniece. Jaunajai direktorei ir arī bagātīga pieredze sabiedriskajā darbā un projektu rakstīšanā. Kopš 2008.gada Marija Zeltiņa ir „Zaļā meridiāna” valdes locekle un lektore.

21.augustā, pirmo reizi tiekoties ar Maltas 1.vidusskolas kolektīvu, Marija Zeltiņa izteica pateicību iepriekšējai direktorei Marijai Podniekai par izdarīto skolas labā, kā arī solījās ar godu turpināt iesākto darbu. Zeltiņas kundze neiestāšoties par krasām pārmaiņām un visi lēmumi tiks pieņemti kopā ar skolas kolektīvu. Viņa arī uzsvēra, ka jāturpina celt mācību kvalitāte, īpašu uzmanību pievēršot svešvalodu apguvei.


Написать комментарий

veca kluša,ne diektore.