Dagda piedalījās sporta spēlēs bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām

foto dagda.lv
foto dagda.lv

Jēkabpilī 18.augustā notika sporta pasākums bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām. JB”Dagne” jaunieši un bērnu-jauniešu invalīdu biedrība „Cerību sala” sadarbojas jau trešo gadu, informē Dagdas novada pašvaldība.

Arī šoreiz Dagdas jaunieši labprāt piekrita Jēkabpils draugu aicinājumam - palīdzēt novadīt pasākumu. Dagnieši sev līdzi aicināja arī dažus Dagdas bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām.

Lai sporta dienu bagātinātu ar patīkamiem pārsteigumiem, JB ‘’Dagne’’ jaunieši uz pasākumu devās karnevāla tērpos, kurus nesen iegādājās pateicoties ELFLA īstenotajam projektam.

Sporta aktivitātes bija izplānotas tā, lai katrs dalībnieks gūtu patiesu prieku un vēlmi piedalīties sev tīkamajā stafetē. Iecienītākās aktivitātes bija šādas: bumbiņu mešana grozos, pa ķegļiem, lielo,mīksto bumbu ripināšana, piramīdu celšana un daudzas citas interesantas stafetes. Par piedalīšanos pasākumā katrs dalībnieks saņēma pateicību un dāvanu.

Lielākais, patīkamākais un saldākais pārsteigums bija konfekšu lietus, kurš lija, turpat, sporta laukumā. Pasākuma dalībniekiem bija piedāvāts arī pavizināties uz ponijiem.

Sporta pasākuma noslēgumā Dagdas jaunieši sniedza krāšņu koncertu. Tika izskanētas dažādas dziesmas gan ģitāras pavadījumā, gan acapella , kā arī uzstājās jauniešu hip -hop grupa ‘’Hot penguins".


Написать комментарий